Picknick van Leidschenveen 2018: een geslaagde dag!

Na een druilerige editie afgelopen jaar mocht de Picknick van Leidschenveen dit jaar weer een zonnetje verwelkomen. Met het thema ‘Puur Natuur’ werd Leidschenveen uitgedaagd om gezonde hapjes klaar te maken en met elkaar te delen. Met heerlijke wraprolletjes, vegetarische pizza, couscoussalades en allerlei ander lekkers werd hier goed gehoor aan gegeven, met twee overvolle buffettafels als gevolg. Ook kon er een heerlijke soep geproefd worden met onder andere de vergeten groente pastinaak als ingrediënt met ernaast zelf gebakken speltsoepstengeltjes.011
010
Terwijl er genoten werd van een hapje en een drankje kwamen de VergeetZeNietjes voorbij met een leuke verrassing in de vorm van bijvoorbeeld een liedje, een knuffel of een leuke foto. Na het eten was er weer van alles te beleven. Bij de imker kon een bijenhotel gemaakt worden, bij de moestuindocente kon je zaadjes zaaien en men kon meedoen aan de workshop polderdrummen. In de wei stonden leuke boerenspelletjes klaar voor de kinderen, zowel klein als groot natuurlijk.
049
Met veel positieve reacties van de bezoekers kan er gezegd worden dat het een geslaagde middag is geweest en dat men zich alweer verheugt op de picknick van volgend jaar. Het was een gezellige, verantwoorde en leerzame dag!
020
053

Reacties gesloten