Parels van Leidschenveen 2014

Zondag 28 september vond voor de 8ste keer de Parels van Leidschenveen plaats.

Op deze zonnige dag waren vele wijkbewoners van Leidschenveen al vroeg uit de veren om de opening van de Pareldag bij te wonen. Na de aftrap door stadsdeelvoorzitter Anita Vos gaf niemand minder dan Hind een spetterend en swingend optreden in winkelcentrum ’t Hoge Veen. Met haar mooie stem en opzwepende muziek wist ze de wijkbewoners goed wakker te schudden. Ook de andere optredens, een spannende skateboard- en BMX demonstratie, het expressieve bollywooddansen door de dansers dansschool Samairra en de energieke demonstratie BabyCarryWorkout van de dames van Bereka, waren zeker de moeite waard om te bekijken.

Vanaf 11.30 uur stonden 28 Parels uit Leidschenveen klaar om wijkbewoners kennis te laten maken met hun bijzondere beroep of hobby. Voor jong en oud was er op de verschillende locaties veel te zien en doen. Er kon geproefd worden van lekkernijen en worden deelgenomen aan workshops. Kunstwerken werden bewonderd én ter plekke zelf gemaakt. Er werden demonstraties gegeven en volop muziek gemaakt. Ruim 200 enthousiaste wijkbewoners zijn met de parelroute in de hand de wijk door gegaan en hebben genoten van deze wederom geslaagde Pareldag.

De enthousiaste Parels, de vele bezoekers, de vrijwilligers en de financiële steun van de gemeente Den Haag en andere sponsoren hebben er voor gezorgd dat de Pareldag ook dit jaar weer een waar wijkfestijn was. Op naar de negende editie!

opening Anita Vos

 

 

 

optreden Hind 2

optreden Hind 1

Boekenlegger op de permalink.

Reacties gesloten